Project V - MY | CREMA PENTRU CONTURUL OCHILOR

Crema MY pentru pielea din jurul ochilor oferă îngrijire completă pentru pielea acestei zone a feței pe tot parcursul zilei. Pielea pleoapelor este mai subțire și mai delicată, prin urmare necesită o atenție și o îngrijire specială. Și crema ME face o treabă excelentă cu ea. Hidratează eficient, uniformizează structura pielii, ajută la netezirea ridurilor și la prevenirea apariției altora noi. Bakuchiol, care face parte din cremă, stimulează producția de colagen, asigură pielii protecție antioxidantă și îi crește imunitatea. Iar extractul de ovăz, bogat în antioxidanți, acizi grași esențiali, fosfolipide, saponine și tocoferol, stimulează regenerarea celulară și ajută la restabilirea fermității și elasticității pielii.

Beneficii

Fabricat în Franța.

Produsul este fabricat la o întreprindere certificată de înaltă tehnologie și respectă pe deplin cerințele standardelor internaționale de calitate pentru produsele cosmetice.

Formula pură

Fără ingrediente animale, ftalați, uleiuri minerale, bicarbonați, sulfați, aluminiu, paraben.

Sistem inovator fără aer AIRLESS cu buzunar

Protecție maximă chiar și a celor mai sensibile produse cosmetice: împiedică pătrunderea aerului în sticlă, păstrând astfel proprietățile originale ale produsului și prelungindu-i durata de valabilitate. Dispenserul de vid al sticlei vă permite să dozați cu precizie produsul și să evitați cheltuielile excesive.
Componentele principale
Bakuchiol

Extractul de semințe de frunze de alun Psoralea ajută la reducerea adâncimii ridurilor și la prevenirea apariției altora noi, stimulează producția de colagen în piele. Posedă proprietăți antioxidante și ajută la menținerea pielii tinere, asigurând un efect anti-vârstă. Prezintă antibacteriene activitate în lupta împotriva acneei și inflamației de pe față. Suprimă producția de melanină, contribuind la reducerea nivelului de pigmentare, inclusiv vârsta. Spre deosebire de retinolul cu o funcție similară, acesta nu provoacă iritații și nu crește sensibilitatea pielii la soare, de aceea este potrivită pentru pielea sensibilă și poate fi utilizată în orice perioadă a anului.

Complexul Project V

Conține glicerină vegetală, extract de smochine, ginkgo biloba, ginseng. Datorită combinației acestor ingrediente active, complexul are un efect de ridicare, ajuta pielea sa-si recapete tonusul, elasticitatea si netezirea relief, precum și protejați-l de deteriorarea fotografiei. Redare acțiune exfoliantă, complexul stimulează reînnoirea intensivă a celulelor, încetinind astfel procesul de îmbătrânire a pielii.

Complex de extract de ovăz

Este unul dintre cele mai sigure și mai eficiente ingrediente. Menține echilibrul hidrolipidic al pielii și îi protejează celulele de deshidratare prin saturarea pielii cu umiditate. Ajută la calmarea și netezirea structurii pielii. Datorită conținutului ridicat de antioxidanți, are proprietăți antiinflamatorii și calmante. Formează o peliculă de protecție subțire pe suprafața pielii, netezind ușurarea pielii și asigurând protecția acesteia împotriva efectelor factorilor de mediu agresivi.

Proprietăți
  • Hidratează pielea și uniformizează textura pielii
  • Oferă un efect de ridicare, previne apariția ridurilor
  • Oferă protecție antioxidantă
  • Tonifică pielea, îi mărește fermitatea și elasticitatea
  • Susține echilibrul hidrolipidic al pielii, protejează împotriva deshidratării
  • Are un efect calmant asupra pielii delicate din jurul ochilor.
FORMULAR DE ELIBERARE:

flacon de 15 ml.

RECOMANDĂRI:

Aplicați crema într-o mișcare circulară cu vârful degetelor pe pielea curată din jurul ochilor, evitând contactul cu ochii. Doar pentru uz extern.

DEPOZITARE:

depozitați la o temperatură cuprinsă între 5 ° C și 20 ° C într-un loc uscat, la îndemâna copiilor.