Project V - MS | SER DE FATA

MS Facial Serum oferă nutriție cuprinzătoare, hidratare și protecție antioxidantă. Stimulează regenerarea celulară și producția de colagen, restabilește fermitatea și elasticitatea pielii, ajută la eliminarea acneei și a inflamației pielii. Algele prebiotice MS ajută la reconstrucția și consolidarea microbiomului pielii.

Beneficii

Fabricat în Franța.

Produsul este fabricat la o întreprindere certificată de înaltă tehnologie și respectă pe deplin cerințele standardelor internaționale de calitate pentru produsele cosmetice.

Formula pură

Fără ingrediente animale ftalați, uleiuri minerale, bicarbonați, sulfați, aluminiu, paraben.

Sistem inovator fără aer AIRLESS cu buzunar

Protecție maximă chiar și a celor mai sensibile produse cosmetice: împiedică pătrunderea aerului în sticlă, păstrând astfel proprietățile originale ale produsului și prelungindu-i durata de valabilitate. Dispenserul de vid al sticlei vă permite să dozați cu precizie produsul și să evitați cheltuielile excesive.
Componentele principale
Bakuchiol

Extractul de semințe de frunze de alun Psoralea ajută la reducerea adâncimii ridurilor și la prevenirea apariției altora noi, stimulează producția de colagen în piele. Posedă proprietăți antioxidante și ajută la menținerea pielii tinere, asigurând un efect anti-vârstă. Prezintă antibacteriene activitate în lupta împotriva acneei și inflamației de pe față. Suprimă producția de melanină, contribuind la reducerea nivelului de pigmentare, inclusiv vârsta. Spre deosebire de retinolul cu o funcție similară, acesta nu provoacă iritații și nu crește sensibilitatea pielii la soare, de aceea este potrivită pentru pielea sensibilă și poate fi utilizată în orice perioadă a anului.

Complexul Project V

Conține glicerină vegetală, extract de smochine, ginkgo biloba, ginseng. Datorită combinației acestor ingrediente active, complexul are un efect de ridicare, ajuta pielea sa-si recapete tonusul, elasticitatea si netezirea relief, precum și protejați-l de deteriorarea fotografiei. Redare acțiune exfoliantă, complexul stimulează reînnoirea intensivă a celulelor, încetinind astfel procesul de îmbătrânire a pielii.

Complex prebiotic de alge marine

Fiind cel mai puternic prebiotic, acest complex afectează delicat, dar eficient microbiomul pielii, redându-i starea sănătoasă. Drept urmare, pielea capătă o culoare uniformă și sănătoasă. Reglează echilibrul pH-ului pielii, ajutând la eliminare disconfort și reducerea severității roşeaţă.

Proprietăți
  • Are efect anti-îmbătrânire
  • Are un efect de ridicare
  • Reduce severitatea ridurilor, previne apariția altora noi
  • Elimină aspectul acneei și urmele acesteia, precum și roșeața pielii
  • Afectează pozitiv microbiomul pielii
  • Restabilește și menține o sănătate uniformă tonul pielii feței
  • Normalizează echilibrul pH-ului pielii.
FORMULAR DE ELIBERARE:

flacon de 30 ml.

RECOMANDĂRI:

Aplicați serul pe pielea curățată pe tot parcursul zilei cu mișcări circulare ușoare, evitând zona ochilor. Doar pentru uz extern.

DEPOZITARE:

depozitați la o temperatură cuprinsă între 5 ° C și 20 ° C într-un loc uscat, la îndemâna copiilor.