Project V - MN | CREMA DE NOAPTE PENTRU FATA

Crema de noapte de fata MN este destinată îngrijirii complexe a pielii feței în timpul somnului. Datorită ingredientelor sale active și a complexelor sale, oferă restaurare pentru toate tipurile de piele. Stimulează reînnoirea și nutriția pielii, ajută la restabilirea elasticității acesteia și la reducerea severității inflamației, inclusiv a celor asociate cu modificările legate de vârstă. Extractul de alge brune din compoziția sa ajută la protejarea epidermei de deteriorarea radicalilor liberi și ajută la combaterea pielii lăsate.

Beneficii

Fabricat în Franța.

Produsul este fabricat la o întreprindere certificată de înaltă tehnologie și respectă pe deplin cerințele standardelor internaționale de calitate pentru produsele cosmetice.

Formula pură

Fără ingrediente animale ftalați, uleiuri minerale, bicarbonați, sulfați, aluminiu, paraben.

Sistem inovator fără aer AIRLESS cu buzunar

Protecție maximă chiar și a celor mai sensibile produse cosmetice: împiedică pătrunderea aerului în sticlă, păstrând astfel proprietățile originale ale produsului și prelungindu-i durata de valabilitate. Dispenserul de vid al sticlei vă permite să dozați cu precizie produsul și să evitați cheltuielile excesive.
Componentele principale
Bakuchiol

Extractul de semințe de frunze de alun Psoralea ajută la reducerea adâncimii ridurilor și la prevenirea apariției altora noi, stimulează producția de colagen în piele. Posedă proprietăți antioxidante și ajută la menținerea pielii tinere, asigurând un efect anti-vârstă. Prezintă antibacteriene activitate în lupta împotriva acneei și inflamației de pe față. Suprimă producția de melanină, contribuind la reducerea nivelului de pigmentare, inclusiv vârsta. Spre deosebire de retinolul cu o funcție similară, acesta nu provoacă iritații și nu crește sensibilitatea pielii la soare, de aceea este potrivită pentru pielea sensibilă și poate fi utilizată în orice perioadă a anului.

Complexul Project V

Conține glicerină vegetală, extract de smochine, ginkgo biloba, ginseng. Datorită combinației acestor ingrediente active, complexul are un efect de ridicare, ajuta pielea sa-si recapete tonusul, elasticitatea si netezirea relief, precum și protejați-l de deteriorarea fotografiei. Redare acțiune exfoliantă, complexul stimulează reînnoirea intensivă a celulelor, încetinind astfel procesul de îmbătrânire a pielii.

Extract de Alaria Esculent

Stimulează sinteza de colagen și elastină în piele, crescând elasticitatea și eliminând microrelieful și tonul pielii. Extractul acestei alge brune ajută la prevenirea procesului de glicație (aderența la glucoză a fibrelor de elastină și colagen care formează pielea) și îmbunătățirea stării vaselor cutanate. Drept urmare, pielea menține vasele de sânge sănătoase și un aspect frumos.

Proprietăți
  • Hidratează și uniformizează textura pielii
  • Îmbunătățește tenul
  • Oferă protecție antioxidantă
  • Ajută la restabilirea și prelungirea tinereții pielii
  • Accelerează procesele metabolice ale pielii
  • Elimină efectele pierderii în greutate
  • (pielea lăsată, pierderea volumului facial etc.)
  • Îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii.
FORMULAR DE ELIBERARE:

flacon de 50 ml.

RECOMANDĂRI:

Aplicați crema pe fața curățată înainte de culcare, cu mișcări circulare netede, evitând zona ochilor. Doar pentru uz extern.

DEPOZITARE:

depozitați la o temperatură cuprinsă între 5 ° C și 20 ° C într-un loc uscat, la îndemâna copiilor.