Project V - MH | CREMA DE MAINI

Crema de mâini MH oferă hrană zilnică, hidratare și protecția pielii mâinilor. Stimulează regenerarea celulară, uniformizează relieful și redă elasticitatea și un aspect îngrijit pe piele. Untul de shea conținut în cremă hidratează perfect pielea, are un efect de întinerire și protejează pielea de efectele nocive ale mediului extern.

Beneficii

Fabricat în Franța.

Produsul este fabricat la o întreprindere certificată de înaltă tehnologie și respectă pe deplin cerințele standardelor internaționale de calitate pentru produsele cosmetice.

Formula pură

Fără ingrediente animale, ftalați, uleiuri minerale, bicarbonați, sulfați, aluminiu, parabeni.

Sistem inovator fără aer AIRLESS cu buzunar

Protecție maximă chiar și a celor mai sensibile produse cosmetice: împiedică pătrunderea aerului în sticlă, păstrând astfel proprietățile originale ale produsului și prelungindu-i durata de valabilitate. Dispenserul de vid al sticlei vă permite să dozați cu precizie produsul și să evitați cheltuielile excesive.
Componentele principale
Bakuchiol

Extractul de semințe de frunze de alun Psoralea ajută la reducerea adâncimii ridurilor și la prevenirea apariției altora noi, stimulează producția de colagen în piele. Posedă proprietăți antioxidante și ajută la menținerea pielii tinere, asigurând un efect anti-vârstă. Prezintă antibacteriene activitate în lupta împotriva acneei și inflamației de pe față. Suprimă producția de melanină, contribuind la reducerea nivelului de pigmentare, inclusiv vârsta. Spre deosebire de retinolul cu o funcție similară, acesta nu provoacă iritații și nu crește sensibilitatea pielii la soare, de aceea este potrivită pentru pielea sensibilă și poate fi utilizată în orice perioadă a anului.

Complexul Project V

Conține glicerină vegetală, extract de smochine, ginkgo biloba, ginseng. Datorită combinației acestor ingrediente active, complexul are un efect de ridicare, ajuta pielea sa-si recapete tonusul, elasticitatea si netezirea relief, precum și protejați-l de deteriorarea fotografiei. Redare acțiune exfoliantă, complexul stimulează reînnoirea intensivă a celulelor, încetinind astfel procesul de îmbătrânire a pielii.

Unt de shea

Sprijină echilibrul hidrolipidic și protejează celulele pielea de la deshidratare. Datorită vitaminelor și aminoacizilor valoroși pe care îi conține, untul de shea oferă hidratare excelentă și nutriție a pielii, protejează împotriva razelor UV dăunătoare. Ajută la eliminarea semnelor îmbătrânirii pielii, netezirea structurii pielii și îmbunătățirea aspectului acesteia.

Proprietăți
  • Hidratează pielea și uniformizează textura pielii
  • Protejează împotriva efectelor negative ale razelor ultraviolete și a altor factori de mediu agresivi
  • Oferă protecție antioxidantă
  • Ajută la eliminarea manifestărilor modificărilor cutanate legate de vârstă, oferind un efect anti-vârstă
  • Crește elasticitatea pielii
  • Protejează pielea de deshidratare
  • Are un efect revitalizant, redând un aspect frumos îngrijit mâinilor.
FORMULAR DE ELIBERARE:

flacon de 50 ml.

RECOMANDĂRI:

aplicați crema pe mâinile curățate pe tot parcursul zilei. Doar pentru uz extern.

DEPOZITARE:

depozitați la o temperatură cuprinsă între 5 ° C și 20 ° C într-un loc uscat, la îndemâna copiilor.