Project V - MD | CREMA DE FATA DE ZI

Crema de zi MD oferă o nutriție cuprinzătoare, hidratare și protecție antioxidantă. Stimulează regenerarea celulară și producția de colagen, redă fermitatea și elasticitatea pielii. Ajută la reducerea simptomelor acneei și inflamația pielii. Datorită unei combinații unice de polizaharide care susțin echilibrul hidrolipidic al pielii și protejându-l de deshidratare, MD creează un efect de ridicare, încetinește procesul de îmbătrânire și, de asemenea, accelerează procesul de reînnoire epidermică. microbiom al pielii.

Beneficii

Fabricat în Franța.

Produsul este fabricat la o întreprindere certificată de înaltă tehnologie și respectă pe deplin cerințele standardelor internaționale de calitate pentru produsele cosmetice.

Formula pură

Fără ingrediente animale ftalați, uleiuri minerale, bicarbonați, sulfați, aluminiu, paraben.

Sistem inovator fără aer AIRLESS cu buzunar

Protecție maximă chiar și a celor mai sensibile produse cosmetice: împiedică pătrunderea aerului în sticlă, păstrând astfel proprietățile originale ale produsului și prelungindu-i durata de valabilitate. Dispenserul de vid al sticlei vă permite să dozați cu precizie produsul și să evitați cheltuielile excesive.
Componentele principale
Bakuchiol

Extractul de semințe de frunze de alun Psoralea ajută la reducerea adâncimii ridurilor și la prevenirea apariției altora noi, stimulează producția de colagen în piele. Posedă proprietăți antioxidante și ajută la menținerea pielii tinere, asigurând un efect anti-vârstă. Prezintă antibacteriene activitate în lupta împotriva acneei și inflamației de pe față. Suprimă producția de melanină, contribuind la reducerea nivelului de pigmentare, inclusiv vârsta. Spre deosebire de retinolul cu o funcție similară, acesta nu provoacă iritații și nu crește sensibilitatea pielii la soare, de aceea este potrivită pentru pielea sensibilă și poate fi utilizată în orice perioadă a anului.

Complexul Project V

Conține glicerină vegetală, extract de smochine, ginkgo biloba, ginseng. Datorită combinației acestor ingrediente active, complexul are un efect de ridicare, ajuta pielea sa-si recapete tonusul, elasticitatea si netezirea relief, precum și protejați-l de deteriorarea fotografiei. Redare acțiune exfoliantă, complexul stimulează reînnoirea intensivă a celulelor, încetinind astfel procesul de îmbătrânire a pielii.

Combinație de polizaharide

Ajută la menținerea echilibrului hidrolipidic pielea, protejează celulele pielii de deshidratare, calmează și restructurează pielea.

Proprietăți
  • Hidratează și uniformizează textura pielii
  • Oferă protecție antioxidantă
  • Are un efect de ridicare, conferă tonul pielii
  • Promovează producția de colagen, ajută la reducerea aspectului ridurilor și la prevenirea apariției altora noi
  • Crește elasticitatea și fermitatea pielii
  • Susține echilibrul hidrolipidic al pielii, protejează împotriva deshidratării, are un efect calmant pe piele.
FORMULAR DE ELIBERARE:

flacon de 50 ml.

RECOMANDĂRI:

Aplicați crema pe fața curățată pe tot parcursul zilei cu mișcări circulare netede, evitând zona ochilor. Doar pentru uz extern.

DEPOZITARE:

depozitați la o temperatură cuprinsă între 5 ° C și 20 ° C într-un loc uscat, la îndemâna copiilor.