Coș de cumpărături (0)
Coșul este gol!
Bratara PentActiv pentru Femei
Bratara PentActiv pentru Femei
Bratara PentActiv pentru Femei
Bratara PentActiv pentru Femei
Bratara PentActiv pentru Femei
Bratara PentActiv pentru Femei
Bratara PentActiv pentru Femei
Bratara PentActiv pentru Femei
Bratara PentActiv pentru Femei
Bratara PentActiv pentru Femei
Codul produsului: ~964

Bratara PentActiv pentru Femei

Compară

Bratara PentActiv Vision normalizează tensiunea, îmbunătățește circulația sanguină, îmbogățește celulele cu oxigen, elimină și ameliorează durerile, are efect antibacterian.

Descriere detaliată
584.00 Lei
În stock Cumpără printr-un click

Bratara PentActiv Vision conține 5 elemente active:

  • MagTeq - Terapia magnetică este utilizată în mod eficient pentru a diminua disconfortul durerii la nivelul articulațiilor și mușchilor, inflamații și spasme. Câmpul magnetic ajută la extinderea pereților capilarelor. Zona afectată este îmbogățită cu mai mult oxigen și substanțe nutritive. Ca rezultat, durerea și inflamația dispare.
  • SolarTeq - Brățară PentActiv are insertii bioceramice care emit raze infraroșii cu o gama de lungimi de undă de 4-14 microni. Acest lucru duce la dilatarea vaselor de sânge, indiferent de mărimea lor, ceea ce ajuta la imbunatatirea alimentarii cu sange a diferitelor organe și țesuturi.
  • AeroTeq - Ionii negativi de oxigen, din care circa 80% intră în organism prin piele, și 20% din aerul inhalat. Odată ajunsi în fluxul sanguin, ei intra in reactii biochimice prin cresterea nivelului de serotonina, care are un efect calmant și antidepresiv și încarcă corpul cu energie.
  • GermaTeq - Atunci când are loc contactul tactil cu germaniul in organism au loc procese biochimice complexe, care duc la o îmbunătățire consistentă a sistemului circulator, saturația cu oxigen a celulelor și, prin urmare de întinerire a acestora.
  • NanoTeq - 95% dintre particule din aceste insertii au o dimensiune de aproximativ 3-5 nanometri. Prin urmare, ionii de argint pot pătrunde cu ușurință în corpul uman prin piele. Circulă în sistemul circulator uman, pătrund în virusuri, bacterii și ciuperci, și are loc conectarea cu enzima respiratorie, blocând capacitatea sa de a transfera oxigen. Ca rezultat, agentul patogen este ucis prin sufocare.

Purtarea constantă a brățarii Vision PentActiv ajută la menținerea tensiunii arteriale normale și asigură o eficiență ridicată a forței de muncă, reduce influențele externe dăunătoare, și activează mecanismele de apărare interioară.

Din ce este creată bratara?


Brățara Vision PentActiv, este din oțel inoxidabil înaltă calitate, acoperit cu aur durabil de 23 de carate. Bratara nu rugineste si este foarte durabila (nu se poate rupe sau deteriora). Brățară Vision PentActiv isi menține un aspect frumos timp de mulți ani.

Care este lungimea brățării?


Brățara PentActiv are o lungime de 21 cm și poat fi ajustata. Pentru aceasta pe linga de legăturile cu inserțiile bioactive mai sunt si inserțiile fără elemente active (marcate cu săgeți), care pot fi îndepărtate și reduc lungimea brățarii atunci când este necesar.

Prin ce se deosebesc brățările PentActiv Vision de celelalte:

  •  Aspect excelent și materiale de calitate Bratarile Vision sunt făcute solid, puternice, au aspect elegant, placate cu aur rezistent. Efectul curativ al bratarilor Vision a fost confirmat de mii de oameni de peste 11 de ani.

  •  Brand vestit in intreaga lume Bratari Vision sunt elemente de marcă. Brățările Vision sunt fost cunoscute de 11 ani (colecția TriActiv - 2005, QuadrActiv - 2008, și o nouă colecție PentActiv - 2013). Birouri ale companiei Vision in 16 tari.

  •  Ambalaje elegant si solid Brățara PentActiv este ambalata într-o cutie de metal, care arata foarte solid și scump. Acest lucru o face un cadou elegant pentru prieteni si pentru cei mai dragi oameni
  • Broșura corporativă cu instrucțiuni detaliate Cumpărind bratara Vision PentActiv ca cadou, nu trebuie să explicati modul în care funcționează, pentru că veți obține o broșură corporativa plina de culoare, cu o descriere detaliată a mecanismului brățării