Coș de cumpărături (0)
Coșul este gol!

Osteosanum Vision compoziție

OsteoSanum Vision

Calciul

Calciul formează țesuturile oaselor, dinților, unghiilor și părului. Acesta joacă un rol foarte importat în transmiterea impulsurilor nervoase. În lipsa calciului mușchii nu se pot contracta sau relaxa. Datorită calciului mușchii devin mai tari și devin ca un carcas pentru întregul organism, reducînd riscul fracturilor și deformării oaselor.

Vitamina K2

Vitamina K2 reglează nivelul de calciu din organism și nu permite pătrunderea calciului în țesuturi ci îl redirecționează direct către țesutul osos. Promovează regenerarea și refacerea țesutului osos. Este o vitamină vitală pentru profilactica Osteoporozei, previne depunerea sedimentelor de calciu pe vasele sanguine.

Vitamina D3

Vitamina D3 asigură absorbția maximă a calciului în organism. Asigură și promovează creșterea normală a scheletului osos, prevenind dezvoltarea osteoporozei și slăbiciunile musculare.

Extract de rășină de Mumie
Rasina de mumie

Extractul de rășină de Mumie conține peste 30 de micro- și macro- elemente, vitamine, aminoacizi, care sporesc absorbția calciului și ajută la mineralizarea oaselor.

Vitamina B6

Vitamina B6 îmbunătățește structura oaselor și dinților. Contribuie la menținerea calciului în organism.

Vitamina B12

Vitamina B12 are un rol foarte important în formarea oaselor, crește densitatea oselor în așa fel facînd-ule mai tari. Deasemenea participă la creșterea mușchilor, participînd la procesul schimbului de proteine.

Vitamina B9 (Acid Folic)

Vitamina B9 este necesar pentru formarea colagenului fără care oasele s-ar deforma și ar pierde din tărie. 

Toate aceste componente din componența OsteoSanum Vision asigură un echilibru corect al calciului în organism, datorită cărora:

  • Este prevenită apariția Osteoporozei
  • Reduce riscul facturilor
  • Este îmbunătățită structura oaselor și mușchilor
  • Sistemul osos este mineralizat
  • Dinții și unghiile devin mai tari