Coș de cumpărături (0)
Coșul este gol!

OsteoSanum Vision avantaje, proprietățile Calciului

Calciu

Potrivit statisticilor medicale, fiecare a 6 persoană se confruntă cu insuficiență de calciu în organism. Mai devreme sau mai tîrziu aceasta se transformă în Osteoporoză - boală care duce la subțierea țesutului osos și la deformări ale scheletului.

Calciul este deasemenea responsabil nu doar de structura oaselor și mușchilor dar răspunde și de frumusețe. Păr frumos, mușchi elastici, unghii puternice și gene groase - toate aceste la fel sunt oferite de Calciu. Chiar și o alimentație corectă nu garantează o asimilare a Calciului în organism - din produsele alimentare organismul asimilează doar 20% de Calciu.

Nu sunt utile mereu nici suplimente care conțin Calciu! Problema este că pentru asimilarea acestui element sun necesare condiții speciale, este nevoie de o "harta", în caz contrar Calciul va ajunge nu în locurile necesare ( de exemplu pe pereții vaselor sanguine ). Anume din cauza asta vasele sanguine își pierd elasticitatea și devin fragile. Iar aceasta duce la faptul că este transportat mai puțin Oxigen și substanțe nutritive spre Inimă.

Calea corectă este indicată de către vitaminele grupei D, K și extractul de Mumie care conțin o cantitate foarte mare de elemente care permit o asimilare mai bună a Calciului. Din păcate sunt puține produse farmaceutice care se pot lăuda cu aceste rezultate.

OsteoSanum Vision

OsteoSanum Vision este exact acel produs care uimește o lume întreagă, prin faptul că reușește să crească nivelul de asimilare al Calciului și previne apariția Osteoporozei.

Datorită compoziției sale unice OsteoSanum Vision întărește oasele și mușchii și previne deteriorarea lor. Pentru o mai bună asimilare a Calciului de către organism Osteosanum conține vitaminele D3, K2 și Mumie. Vitamina D3 promovează asimilarea completă a Calciului de către organism și facilitează mineralizarea sistemului osos. Vitamina K2 are rol de regulator redirecționînd Calciul direct către țesuturile care au cea mai mare nevoie. Pe lîngă asta vitmaina K2 nu permite depunerea calciului pe vasele sanguine în așa fel protejînd inima.

Mumia la rîndul său mărește viteza de transportare a Calciului către țesuturi.

Osteosanum Vision este util și recomandat:

  • Bărbaților și Femeilor peste 50 de ani.
  • Persoanelor care întrebuințează preparate hormonale.
  • Persoanelor ce suferă de boli Endocrinale.
  • Persoanelor ce au suferit fracturi.
  • Persoanelor care vor să aibă oase tari, dinți sănătoși și unghii tari.
  • Persoanelor care întrebuințează alcool sau fumează