Coș de cumpărături (0)
Coșul este gol!

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba este o specie unică relictă, care a supravietuit pentru multe milioane de ani de pe planetă. Acesta face parte din gimnospermele primitive. Celule de reproducere sunt împărțite în bărbați și femei. Copacii de sex masculin produc polen, iar femela - începuturile seminale. Acestea sunt polenizate cu ajutorul curenților de aer. Acest arbore cu frunze căzătoare poate trăi pînă la 2000 de ani!


Proprietăți Ginkgo Biloba

În ziua de azi, în scopuri medicinale se folosesc doar frunzele plantei. Frunzele precum și fructele sunt recoltate toamna. În frunze cît și în semințe sunt găsiți esteri de linalool și derivați ai fenilpropanului. În conținutul său conține niște compuși speciali ca sesquiterpene și diterpeni triciclice. 
 
Datorită substanțelor specifice Ginkgo Biloba are proprietatea de a dilata vasele sanguine, crescând cu ușurință elasticitatea acestor vase. Ginkgo biloba luptă cu tot felul de procese inflamatorii interne, de aia este indicată în cazul aritmiei, infarct miocardic, astm și ateroscleroza. 
 
O componentă importantă poate fi considerată și flavina glicozidă care are niște proprietăți antioxidante extraordinare. Efectele terapeutice pe care le exercită Ginkgo biloba asupra organismului sunt: scăderea colesterolului din sânge, eliminarea edemului, dilatarea vaselor sanguine și normalizarea proceselor metabolice.
 
De asemenea sau dovedit beneficiile pentru prevenirea peroxidarii lipidelor și normalizarea tensiunii arteriale. De foarte multe ori medicii contemporani folosesc Ginkgo biloba pentru a restabili procesele de circulație.
 
Întrebuințare Ginkgo biloba

Datorită faptului că au fost dovedite proprietățile antioxidante și angioprotective ale plantei, frunzele sale sunt utilizate pe scară largă în medicină. Diverse formulări farmaceutice indică faptul ca poate fi folosită contra aterosclerozei cerebrale. O influență pozitivă ginkgo biloba o are și asupra procesului de îmbătrînire.
 
Trebuie de menționat faptul că ginkgo biloba este foarte utilă și în cazult problemelor cu vederea și auz, ceea ce este foarte recomandat celor ce lucrează mult timp la calculator. Întrebuințată o perioadă îndelungată nu numai că îmbunătățește memoria și capacitatea de concentrare dar și elimină durerile de cap și amețelile. Ginkgo biloba este foarte eficientă pentru îmbunătațirea activităților mentale. Ginkgo biloba la fel stopează formarea cheagurilor de sânge, în general este recomandată pentru toți cei care suferă de boli de inimă.
 
Beneficiile suplimentare în tratamentul multor boli poate fi observat prin faptul că are super proprietăți anti-inflamatorii.
 
Vision folosește Ginkgo Biloba în produsul Antiox+, care este considerat unul din cei mai puternici și mai buni antioxidanți din lume. Antiox+ mai mulți ani la rând a avut primul ca cel mai întrebuințat produs Vision și este pe bun merit, pentru că întradevăr are niște calități uimitoare. Pentru toți cei care eu probleme cu inima, sau în general probleme ce țin de vasele sanguine și sânge întrebuințați gingko biloba sau însăși preparatul Antiox+.