Coș de cumpărături (0)
Coșul este gol!

Contra bolilor articulațiilor - Gheara Dracului

Durerile articulațiilor vă împiedică să va deplasați în mod normal - pentru asta, folosiți gheara dracului. Gheara dracului elimină acidul uric, are un efect anti-inflamator, reduce durerea în articulații.


Gheara dracului este folosită în medicina populară contra diverselor boli, în special reumatism, gută, artroza și artrita. Gheara pisicii este deasemenea folosită ca un antihipertensiv, anti-inflamator, antipiretic, stimularea apetitului, purifică sângele, pentru digestie, remediu hepatic.

Principala substanță activă din plantă este - glicozida iridoidă, cunoscut pentru proprietățile sale analgezice anti-inflamatorii și un efect sedativ. Este dovedit faptul că Gheara dracului reduce umflarea articulațiilor, elimină senzațiile de disconfort în articulațiile inflamate pentru a facilita mobilitatea lor. Gheara dracului mai are și un efect antimicrobian foarte puternic

Promovează eliminiarea toxinelor prin rinichi, prevenind cristalizarea toxinelor la nivelul articulațiilor. Are capacitatea a purifica sângele.
Studiile clinice au arătat că Gheara dracului scade colesterolul și acidul uric. Ce previne apariția și dezvoltarea pietrelor la rinichi, precum și apariția calculilor biliari de colesterol. Gheara dracului de asemenea este o sursă foarte importantă de macro și micro elemente foarte importante, cum ar fi: calciul, fierul, magneziu, fosfor, potasiu, proteine, sodiu, staniu, și cobalt.

În preparatul Harpago Gel Enjoynt gheara dracului împreună cu uleiul de arahide și ardei iute are un efect anti-inflamator extraordinar, Harpago Gel este folosit de o mulțime de sportivi din întreaga lume în cazul durerilor de articulații.

Gheara dracului mai este folosită și în preparatul Ursul ce previne apariția inflamațiilor interne.