Coș de cumpărături (0)
Coșul este gol!

Cresterea Hemoglobinei

Hemoglobina scazuta - un simptom a multor boli. Deoarece ea trebuie să "lupte" la copii si adulti, cu o varietate intreaga de boli. Aceasta proteina transportă oxigenul în sânge - prin urmare influenteaza toate organele. Ce metode de creștere a hemoglobinei se aplica? In spital - este o transfuzie de sange. Cu aceasta se ocupa profesionistii - nu vom discuta despre munca lor.


In majoritatea cazurilor pacientii isi ridica singuri cantitatea de hemoglobina din sange prin:

  1. Mincare - Nuci, miere, ouă, grenade, ficat etc. Bine, dar pe de o parte e scump asa, dar pe de alta - pentru un rezultat puternic trebuie macar o luna de zile sa stai pe o asa dieta ceea ce poate duce si la dereglarea greutatii normale a corpului.
  2. Suplimente cu fier de la farmacie. Anume pe sle medicul si le recomanda. Si toti din cei care folosesc - în 100% din cazuri - au scaune negre (nu foarte placut), dar cel mai important lucru - cind încetează să le mai foloseasca- după 2 săptămâni de hemoglobina scade din nou... Asta înseamnă - ca va trebui să începeti totul din nou.
  3. Suplimente alimentare biologic active Vision. Pe de o parte combina alimentele care contin mult fier în formă asimilabilă, pe de altă parte, - sunt numai avantaje (fara gust si calorii) în loc de scaun negru - consolidarea imunității, dinților, părului, unghiilor, etc. Studiile clinice au arătat că rezultatul stabil se observă dupa un curs de maxim doua luni de zile.
  4. De ce se întâmplă acest lucru? Medicii nu se ocupa nici cu mincarea - nici cu suplimentele. Profesia lor - sa trateze cu ajutorul medicamentelor. De aia si prescriu la toti suplimente de fier din farmacii. În conformitate cu instrucțiunile Ministerului Sănătății desigur. Ce fac oamenii obișnuiți - încearca suplimentele de fier - și apoi spun, "Ei bine, nu mai vreau!" mănâncă nuci, ouă, icre - e scump, se ingrasa, dar hemoglobina crește ... până când cineva le spune despre suplimentele Vision. Este suficient sa incercati Nutrimax Vision în termen de 1 lună maxim dupa care sa faceti analize. Vă asigur - totul va deveni clar indata. Ieftin si eficient. Pentru copii este eficient Junior Neo, cite o capsula de 2-3 ori pe zi si in citeva luni o sa uitati de analize proaste si probleme de genul asta. Suplimentele naturale Vision se intrebuinteaza deja de 13 ani! Mai mult de 12 milioane de rezultate pozitive, este extraordinar!