Coș de cumpărături (0)
Coșul este gol!

LCBalance Vision - Colesterolul sub control!

Colesterolul - un cuvint care il auzi la moment din gura fiecaruia, insa putini stiu ce in inseamna colesterol, cit poate fi el de periculos

Paznicul sanatatii sau ucigasul lent?


Numai cum nu este numit Colesterolul in ziua de azi: si ucigasul lent si problema secolului 21. Anual mai mult de 7 milioane de oameni mor din cauza bolilor de inima. Anume acestea detin controlul in primele zece motive pentru care mor oamenii. Si aproape toate bolile de inima sunt legate de aparitia aterosclerozei, care la rindul sau apare datorita colesterolului.

Insa colesterolul are si functii vitale, fara el organismul nostru pur si simplu nu ar putea exista. Colesterolul persista in toate organele si tesuturile organismului, el este necesar pentru producerea hormonilor, alinierea membranelor celulare ale organismului pentru sinteza acizilor biliari necesari pentru digestia alimentelor grase.

Insuficienta de colesterol poate duce la depresii, apatii, inrautatirea functionarii creierului, sporeste riscul de aparitie a cancerului. Insa cum a zis Paracelsus: totul e otrava, totul e medicament, insa totul depinde de cantitate.

Asa dar cum cantitatea de colesterol incepe sa depaseasca limitele el incepe sa devina daunator. O perioada lunga de timp nu sunt vizibile simptomele si apar deja atunci cind poate deja este prea tirziu de mai schimbat ceva, de aia si este numit ucigasul lent.

Si totusi de unde se ia aceasta cantitatea de colesterol care dauneaza sanatatii noastre? Colesterolul vine in organismul nostru prin 2 cai: o parte este fabricata de ficat iar alta parte vine prin mincare.Daca unul din cele doua surse sau una din ele incep sa aduca prea mult colesterol, incepe sa creasca si cantitatea de colesterol in singe care si duce la aparitia acestor boli. Si anume ateroscleroza

Problema aterosclerozei la moment este una foarte actuala cu care se lupta toti medicii si savantii din intreaga lume. La virsta de 20 de ani unii oameni deja au mari probleme cu ateroscleroza.

Vision nu a putut sa stea la o parte si a studiat aceasta problema si la sfirsitul secolului 21 a adus minunatul produs LCBalance ( LC - Level of Cholesterol ) care a reusit sa dea o mare speranta oamenilor in lupta cu colesterolul.

LCBalance Vision microreaza cantitatea de colesterol:

  • - blocheaza producerea colesterolului "rau" in ficat (factorul intern 75-80%)
  • - blocheaza trecerea colesterolului "daunator" din tractul digestiv (factorul intern 20-25%)

Intrind in componenta lui LCBalance policosanolii ajuta la reglarea colesterolului in sange. Policosanolul reduce aproape jumate formarea enzimei HMGCoA care participa la sinteza colesterolului.

Alta parte componenta a produsului LCBalance este fitosterolul - componenta naturala din membrana celulelor plantelor. El blocheaza sinteza colesterolului in ficat.

In asa fel aceste 2 componente ajuta la mentinerea echilibrului necesar de colesterol in organism. LCBalance regleaza chiar si cel mai mic neechilibru, pastrind sanatatea si viata Dvs.