Coș de cumpărături (0)
Coșul este gol!
CardioDrive Vision
CardioDrive Vision
Codul produsului: z03E

CardioDrive Vision

Compară

CardioDrive Vision - spune stop bolilor de inimă!

Descriere detaliată
439.00 Lei
În stock Cumpără printr-un click

De ce CardioDrive Vision?

  • CardioDrive normalizează tensiunea arterială și reduce la minim riscul inflamației pereților vaselor sanguine prin eliminarea celor mai frecvenți factori care duc la apariția bolilor cardiovasculare.
  • CardioDrive are o acțiune antioxidantă foarte puternică, în rezultatul căreia se neutralizează efectul distructiv al radicalilor liberi.
  • Factorii externi de risc sunt mîncarea nesănătoasă, lipsa exercițiilor fizice, fumatul și întrebuințarea alcoolului.
  • Medicamentele de obicei costă foarte mult și au efecte adverse nedorite, nu și CardioDrive.
  • Utilizarea zilnică a preparatului CardioDrive pentru menținerea funcției cardiace poate preveni o varietate de boli cardiovasculare și de a reduce rata de mortalitate de aproape 3 ori.

CardioDrive conține cantități mari de ingrediente obținute din materii prime naturale. Este creat din componente în forma lor naturală și digerabilă, care nu conțin conservanți, gluten și OMG.

CardioDrive Vision

Ajutor maxim este acordat inimii datorită celor 2 componente din cele 2 capsule. O capsulă conține nutrienți solizi, solubili în apă. Celelalte sunt lichide solubile - vitamine, coenzima Q10, omega-3. Ambele tipuri de substanțe nutritive concentrate sunt necesare pentru a menține starea de sănătate a sistemului cardiovascular.

Datorită prezenței în compoziția sa a ingredientelor energizante (ginseng, ceai verde) cele două capsule (cu conținut solid și lichid) trebuie luată dimineața, în timpul meselor sau după mese, cu multă apă.

  1. Toate componentele sunt solubile și posedă proprietăți antioxidante.
  2. Sursă de acizi grași nesaturați omega-3, vitamine liposolubile și coenzima Q10.
  3. Produsul conține o gamă largă de acizi grași de origine animală și vegetală polinesaturați.
  4. Acizii grași esențiali omega-3 sunt în formă de fosfolipide, acestea sunt mai bine absorbite de organism și posedă proprietăți antioxidante pronunțate datorită astaxantinei.
  5. Fiecare componentă îmbunătățește acțiunea alteia, creând un efect sinergic.

Compoziție CardioDrive

Extract din semințe de struguri

extract seminte de struguri

Nici un alt sistem al organismului nu primește atîtea beneficii de la antioxidanții care se conțin în struguri cum o face sistemul cardio-vascular. Resveratrolul care se conține în semințele din struguri, scade tensiunea arterială, pereților vaselor sanguine îi face mai elastici și puternici, activează răspunsul anti-iflamator în cazul bolilor cum ar fi Alzheimer.

Scoarță de Arjuna

arjuna

Utilizarea regulată a scoarței de Arjună stimulează inima și are un efect tonic. Acesta îmbunătățește fluxul sanguin prin cavitatea inimii, care este un efect foarte de dorit, pentru o inimă slabă și cu insuficiență cardiacă cronică. Din cele mai vechi timpuri recete cu Arjuna erau utilizate într-o varietate de boli de inimă, inclusiv reumatism, miocardita și pericardită. Arjuna îmbunătățește, de asemenea, fluxul sanguin coronarian și reduce riscul de boli cardiace coronariene.

Ginseng

ginseng

Ginseng este un adaptogen, ceea ce face ca organismul uman să fie mai rezistent la stresuri mentale, fizice și de mediu. Numeroase studii confirmă eficacitatea ginseng-ului în îmbunătățirea performanței de calitate a tuturor sistemelor corpului și a funcțiilor cognitive, în special.

Păducelul

paducel

Păducelul este eficient în probleme ale sistemului nervos cardiovascular și central. Folosit ca agent cardiotonic. Este recomandat în tulburări funcționale ale funcției cardiace, insuficiență cardiacă, în special după o boală, hipertensiune arterială, insomnie, edeme de origine cardiacă. Păducelul reduce excitabilitatea sistemului nervos central, îmbunatateste circulația sângelui în vasele coronariene ale inimii și vasele din creier, elimină simptomele de tahicardie și aritmie, ameliorează disconfort inimii.

Extract de piper negru

piper negru extract

O componentă nu mai puțin importantă - extract de piper negru. Aceasta crește fluxul sanguin la nivelul intestinului si activeaza absorbția nutrienților prin creșterea procentului de asimilare a acestora, crește biodisponibilitatea lor.

Ceai verde

ceai verde extract

Ceaiul verde conține o cantitate mare de substanțe care stopează formarea de radicali liberi în organism, protejând membranele celulare de la daune, spasme al vaselor de sînge, reduce riscul de boli cardiace coronariene. Numeroase studii au aratat că cei ce consumă ceai verde sunt mai puțin predispuse la riscul de boli cardiovasculare.

Ulei din semințe de in

ulei din seminte de in

Ulei de semințe de in conține principalii acizi grași nesaturați și o varietate de vitamine, cum ar fi B1, B2, C, E si caroten - forma de vitamina A. Cercetările sugerează că persoanele care iau ulei de in, reduc apariția riscului de infarct miocardic și tensiunea arterială este normalizată.

Ulei de krill

ulei de krill

Uleiul de Krill cuprinde unele omega-3 sub formă de fosfolipide. Oamenii de știință au toate motivele să creadă că acizii grași omega-3 sunt asociate cu fosfolipide marine, au proprietăți deosebit de utile ca fosfolipide crește absorbția acestor acizi grași care combinati cu astaxantina - un antioxidant puternic, care în conținutul de ulei de kril de 50 de ori mai mult decât în ​​uleiul de pește. Acest lucru previne oxidarea grasimi instabile omega-3, înainte de a intra în țesutul celular. Fosfolipidele - părti integrante naturale ale celulelor - sunt componente structurale ale suprafeței membranei și în interiorul celulelor. EPA și DHA în compoziția de ulei de krill ajuta la reducerea factorilor de risc pentru boli de inima, au un efect anti-inflamator puternic și reduc riscul de infarct miocardic, accidente vasculare cerebrale, si aritmii cardiace.

Vitamina D3

Vitamina D

Cercetătorii au arătat că nivelurile crescute de vitamina D3 în dieta populației poate preveni bolile cronice, care fură anual aproape un milion de vieți din întreaga lume. Vitamina D3 este esențială pentru normalizarea presiunii crescute, prevenirea aterosclerozei, infarct miocardic și accident vascular cerebral.

Coenzima Q10

Coenzima Q10

Coenzima Q10 este esențială pentru viabilitatea celulară. Acest catalizator inițiează producerea de energie. Din activitatea de energie depinde perioada de viață a celulei, astfel, Q10 prelungește durata de viață a celulelor. El participă la normalizarea circulației sanguine și menține o performanță optimă a mușchiului inimii.

Produse recomandate

Antiox+ Vision
Antiox+ Vision 160.00 Lei
Detox+ Vision
Detox+ Vision 160.00 Lei
LiveLon'+ Vision
LiveLon'+ Vision 405.00 Lei
Beesk Vision
Beesk Vision 0.00 Lei