Coș de cumpărături (0)
Coșul este gol!

Bifidobacteriile si rolul lor pentru organism

Despre Bifidobacteriile din compoziția suplimentului Senior. Bifidobacteriile - microorganisme anaerobe care sunt specifice micro-florei umane. În capsula de Lifepac Senior Vision se conțin tulpini vii de Bifidobacterium bifidum uscate în Liofil (mediu special de uscare a bifidobacteriilor). Uscarea Liofilă - uscare în vid în stare congelată.

bifidobacteriile

Acestă metodă este utilizată pe scară largă pentru depozitarea culturilor microbiene pentru perioade lungi de timp fără pierderea proprietăților lor biologice. Atunci cînd nimeresc în organismul nostru prin intermediul suplimentului Senior în tractul gastrointestinal, bifidobacteriile își păstrează fiabilititatea și posibilitatea de a se reproduce.

Bifidobacteriile normalizează funcționarea intestinelor, sunt implicate în sinteza de vitamine, în special vitaminele grupei B. Ele produc acidul lactic și reglează aciditatea în intestine, astfel ele creează condiții favorabile pentru absorbția de fier, calciu și vitamina B. Bifidobacteriile participă la fermentarea enzimatică a proteinelor și carbohidraților și sunt implicate în metabolismul acizilor biliari.

Au o activitate antagonistă împotriva bacteriilor patogene, păstrează echilibrul florei bacteriene ale intestinului, la fel îmbunătățește funcționarea metabolismului și oprește dezvoltarea diferitor boli intestinale.