Coș de cumpărături (0)
Coșul este gol!

Antiox+ Vision compozitie

Antiox+ Vision

Antiox+ Vision este considerat unul din cei mai puternici si eficienți antioxidanți naturali din lume, în compoziția sa putem enumera următoarele ingrediente de bază:

  • Tescovină de struguri
  • Ginkgo biloba L
  • b-caroten
  • Vitamina E
  • Vitamina C
  • Oxid de zinc
  • Drojdie pe baza de seleniu

Tescovina de struguri


Tescovina de struguri este una din puternicile antioxidante naturale care conțin polinofoli, care ajută inima, creierul, pielea și corpul ca un tot întreg. Controlează fluxul de substanțe nutritive în sânge, protejînd de la o supra-abundență de substanțe toxice, care se acumulează în celulele adipoase. Reglementează fomarea colagenului și elastinei, protejează pielea de îmbătrînire prematură. Tescovina de struguri este foarte bună contra cancerului, ajută la reabsorbția tumorilor și inhibă formarea lor. Reduce fragilitatea vaselor sanguine, îmbunătățind elasticitatea lor, întărește vasele de sânge din creier.

Ginko Biloba


Ginko Biloba care intra în compoziția Vision Antiox+ are un efect vasodilator, îmbunătățește fluxul și refluxul de sînge în țesuturi, crește conținutul de oxigen din sânge și îmbunătățește memoria. Participă la aprovizionarea cu sânge a tuturor organelor interne. Ginko Biloba este un antioxidant puternic care reduce și neutralizează efectele nocive ale radicalilor liberi. Datorită conținutului ridicat de substanțe active Ginko Biloba este foarte efectiv contra îmbătrînirii.

B-caroten ( Vitamina A )


B-caroten ( Vitamina A ) în compoziția Antiox Vision, este un antioxidant biologic, care protejează membranele celulare de efectele nocive ale radicalilor liberi, participa la creșterea oaselor. Protejează pielea de îmbătrînire și de efectele nocive ale razelor ultraviolete.

Vitamina E ( tocoferol )


Vitamina E ( tocoferol ) în compoziția Antiox Vision, este un antioxidant natural care previne formarea radicalilor liberi, reduce riscul de formare a tumorilor, protejează lipidele din membranele celulare de diferite daune, stimulează activitatea sexuală. Vitamina E protejează țesuturile de modificările oxidative, implicate în respirația țesuturilor. Contribuie la formarea substanței intercelulare, musculare netede, colagen și fibre elastice ale țesutului conjunctiv. Vitamina E este necesară pentru prevenirea bolilor cardio - vasculare.

Vitamina C ( acidul ascorbic )


Vitamina C ( acidul ascorbic ) la fel este în compoziția Antiox Vision, are un efect antibacterian, îmbunătățește rezistența organismului la infecții, de asemenea întărește sistemul imunitar, are proprietăți antioxidante. Stabilizează procesul de oxido-reducere, metabolismul glucidelor, de coagulare a sângelui, regenerare a țesuturilor. Vitamina C ajută la absorbția fierului mai bine, îmbunătățește elasticitatea vaselor sanguine. Reduce riscul de formare a tumorilor, utilizarea regulata de vitamina C crește vitalitatea organismului.

Oxidul de Zinc


Oxidul de Zinc, face parte din componența Antiox Vision este necesar pentru dezvoltarea scheletului și refacerea țesuturilor. Participă la reglarea conținutului de zahăr - metabolismul insulinei. Susține creșterea și recuperarea celulelor, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, participă la întărirea sistemului imunitar. Oxidul de zinc este implicat în procesele responsabile pentru simțul mirosului și gustului. Inclus în enzime, care normalizează membranelor celulare, este implicat în metabolismul acizilor nucleici, lipidelor, proteinelor​​, glucidelor, și diverși hormoni. Reglează metabolismul grăsimilor, participă la distrugerea lor, este implicat în hematopoieza.

Drojdiile cu Seleniu


Drojdiile cu Seleniu este una dintre cele mai importante și rare elemente necesare organismului. Interacționînd cu vitaminele A, C, E. Previne apariția cancerului, tratează artrita, distruge substanțele nocive. Îmbunătățește sistemul imunitar, crește rezistența, prin creșterea cantității de oxigen oferită mușchiului inimii. Drojdia cu Seleniu este un antioxidant, care normalizează activitatea sistemului nervos, pancreasului, tiroidei și a ficatului.