Coș de cumpărături (0)
Coșul este gol!

Despre Vision

Compania «Vision International People Group» - unul dintre cele mai mari companii pe piața mondială de produse pentru sănătate și longevitate. Misiunea companiei - „Noi facem afaceri sănătos“, care este fiabil, durabil, profitabil, bazat pe nevoile primare ale omului - să fie sănătos.De la înființarea sa, 14 iulie 1996, compania în mod constant face eforturi pentru a crea o nouă cultură a sănătății ca o prioritate absolută pentru individ și societate în ansamblu. Aceasta a dictat liniile principale de produse, cu care compania operează.


Principalele activități sunt:

Resurse de sănătate (de management al sănătății). Distribuitorii își cresc în mod semnificativ durata de viață a sănătății lor și sănătatea clienților lor folosind produsele Vision, calitatea care este confirmat de standardul GMP internaționale și a standardelor HACCP și ISO 22000.

Compania Vision oferă o oportunitate de a îmbunătăți în mod semnificativ calitatea vieții. Călătorii, întîlniri cu oameni interesanți - acestea sunt valorile care au unit mii de oameni din întreaga lume.

Alege un stil de viață Vision cu visionmarket.ro!